ЗА НАС

С креативните си идеи и нестандартни решения, използвайки съвременните технологии и материали, “ИМЕЛ ДИЗАЙН” ООД заема едно от водещите места в рекламния сектор.

ИМЕЛ ДИЗАЙН” предлага широка гама от услуги: графичен дизайн, солвентен печат, светлинни реклами, информационни табла, неон, обемни букви, тотеми, несветлинни пана, реклами на МПС, метални табели, рязане на PVC фолио, гравиране и рязане на рутер-фреза, офсетов печат, надписи на тениски, шапки, работни облекла, рекламни торби.

Разполагаме с:

— висококвалифициран екип от инженери, дизайнери, конструктори, психолози и монтажници.

собствена производствена база-цех за метални конструкции, машини за широкоформатен солвентен печат за печат на ПВЦ фолио, винил, мрежа, канаваца, директен печат на плоскости и др, рутер-фреза за рязане на твърди материали-ПВЦ, плексиглас, бонд, ПДЧ, МДФ и др, Машина за рязане на обемни букви от стирипор, EPS, FIBRAN  и др. с различни дебелини-ефектни и лесни за монтаж. Режещи плотери за рязане на ПВЦ фолио.

УСЛУГИТЕ НА "ИМЕЛ ДИЗАЙН" СА НАСОЧЕНИ КАКТО КЪМ КРАЙНИЯ КЛИЕНТ,
ТАКА И КЪМ РЕКЛАМНИ АГЕНЦИИ

Чрез нашите дизайнерски решения ние ще помогнем на вашия бизнес да се развие и придобие стабилни позиции на европейския пазар.

ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТИ ИЛИ УСЛУГИ
Вие се интересувате от: